De Kennis om te Delen
ZaVe-Secure Training | Advies

Over ons

Yvonne van Lingen

Heeft, naast een IT-achtergrond, een opleiding tot docent in verschillende vakken, waaronder Engels. Ze heeft diverse opleidings- en (project)managementfuncties vervuld in het internationale bedrijfsleven. Ze werkt sinds 2001 als zelfstandig docent en is gecertificeerd NLP Master Coach en loopbaancoach.

Hans Brink

Is zijn carrière begonnen als beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine en is in 1985 de wereld van de Security ingestapt. In de afgelopen 32 jaar heeft hij alle facetten van de beveiliging meegemaakt en is werkzaam geweest als operationeel manager en sales manager bij grote beveiligingsbedrijven en facilitaire dienstverleners. Hij zal in 2018 de opleiding Integrale Veiligheidskunde afsluiten.
De Kennis om te Delen

Over ons

Yvonne van Lingen Heeft, naast een IT-achtergrond, een opleiding tot docent in verschillende vakken, waaronder Engels. Ze heeft diverse opleidings- en (project)managementfuncties vervuld in het internationale bedrijfsleven. Ze werkt sinds 2001 als zelfstandig docent en is gecertificeerd NLP Master Life Coach.
Hans Brink Is zijn carrière begonnen als beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine en is in 1985 de wereld van de Security ingestapt. In de afgelopen 32 jaar heeft hij alle facetten van de beveiliging meegemaakt en is werkzaam geweest als operationeel manager en sales manager bij grote beveiligingsbedrijven en facilitaire dienstverleners. Hij zal in 2018 de opleiding Integrale Veiligheidskunde afsluiten.