Partners

Alliantie

ZaVe-Secure werkt nauw samen in een alliantie van partners. Zo kunnen we elkaar versterken en een breder pakket van diensten aanbieden.

Nationaal

beveiligingsregister

ZaVe-Secure is opgenomen in het nationaal beveiligingsregister, het enige onafhankelijke beveiligingsregister in Europa wat wordt beheerd door de KIWA. U treft hier informatie over registeropleidingen voor de beveiligingssector aan, evenals informatie over de verschillende organisaties, opleidingsinstituten die deze opleidingen bieden. Lees verder
De Kennis om te Delen

SoSecure International

SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence zijn gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming en Security Intelligence. BB Safety Opleidingen BB Safety Opleidingen biedt maatwerktrainingen en workshops voor bedrijven als particulieren.

Balboa Coaching

Balboa Coaching is dé hospitality expert. Balboa Coaching begeleidt organisaties op het gebied van het verbeteren van de klantgerichtheid en gastvrijheid.

De Verzuimregisseur

Neemt de regie bij verzuimgerelateerde vragen en kan zowel de werkgever als de werknemer ondersteunen bij zaken rondom ziekteverzuim.

Seventytwo Security

Voor diensten op het gebied van Event Security en Close Protection, maar ook voor Security en Hospitality Hosts.

ZaVe-Secure Training | Advies

Partners

SoSecure International SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence zijn gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming en Security Intelligence. BB Safety Opleidingen BB Safety Opleidingen biedt maatwerktrainingen en workshops voor bedrijven als particulieren. Balboa Coaching Balboa Coaching is dé hospitality expert. Balboa Coaching begeleidt organisaties op het gebied van het verbeteren van de klantgerichtheid en gastvrijheid.

De Verzuimregisseur

Neemt de regie bij verzuimgerelateerde vragen en kan zowel de werkgever als de werknemer ondersteunen bij zaken rondom ziekteverzuim.

Seventytwo Security

Voor diensten op het gebied van Event Security en Close Protection, maar ook voor Security en Hospitality Hosts