Partners

Alliantie

ZaVe-Secure werkt nauw samen in een alliantie van partners. Zo kunnen we elkaar versterken en een breder pakket van diensten aanbieden.

Nationaal

beveiligingsregister

ZaVe-Secure is opgenomen in het nationaal beveiligingsregister, het enige onafhankelijke beveiligingsregister in Europa wat wordt beheerd door de KIWA. U treft hier informatie over registeropleidingen voor de beveiligingssector aan, evenals informatie over de verschillende organisaties, opleidingsinstituten die deze opleidingen bieden. Lees verder
De Kennis om te Delen

SoSecure International

SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence zijn gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming en Security Intelligence.

BB Safety Opleidingen

BB Safety Opleidingen biedt maatwerk aan als het gaat om Workshops en Trainingen zowel voor bedrijven als particulieren. Ze werken samen met meerdere bedrijven en hebben daardoor een groot aanbod op hun gebied.

Balboa Coaching

Balboa Coaching is dé hospitality expert. Balboa Coaching begeleidt organisaties op het gebied van het verbeteren van de klantgerichtheid en gastvrijheid. Dit altijd met een glimlach!
ZaVe-Secure Training | Advies

Partners

De Kennis om te Delen
SoSecure International SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence zijn gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming en Security Intelligence. BB Safety Opleidingen BB Safety Opleidingen biedt maatwerk aan als het gaat om Workshops en Trainingen zowel voor bedrijven als particulieren. Ze werken samen met meerdere bedrijven en hebben daardoor een groot aanbod op hun gebied. Almere-BeveiligingsTechniek (ABT) Almere-BeveiligingsTechniek is in 2010 gestart door mensen met jarenlange ervaring binnen de branche organisatie. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf is Almere Beveiligingstechniek in staat een gedegen beveiligingsplan op te stellen en uit te voeren. Balboa Coaching Balboa Coaching is dé hospitality expert. Balboa Coaching begeleidt organisaties op het gebied van het verbeteren van de klantgerichtheid en gastvrijheid. Dit altijd met een glimlach!